Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с консуматор в колата...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Страшно помогнахте с тез ксУненони и аз имам 8к иначе колегата пита за габаритите най-вероятно така, че мога да му препоръчам бял диод, който при мен е идеален с 8 и 6 к иначе мога да дам на някой от колегите блу вижън, ако иска да тества с него как е но на мен пак ми жълтеее и само се набутах с тези крушки... И разделете темата като питане за ксенон и крушки и да си остане проблема с тоците
    Alfa Romeo GTV 150hp

Comment

Първоначално публикувано от b2d Покажи съобщение
      Страшно помогнахте с тез ксУненони и аз имам 8к иначе колегата пита за габаритите най-вероятно така, че мога да му препоръчам бял диод, който при мен е идеален с 8 и 6 к иначе мога да дам на някой от колегите блу вижън, ако иска да тества с него как е но на мен пак ми жълтеее и само се набутах с тези крушки... И разделете темата като питане за ксенон и крушки и да си остане проблема с тоците
      Колега тези блу вижън са същите като оригиналните светят жълто аз също се набутах за такива на HELLAN че и скъпи 15лв едната иначе за габарита има едни бели стават.на теб 6000к ти е на късите нали за да има разлика.а за халогена не става май с тези имитаций ще прежаля някой лев още и ще сложа и там ксенон за пълен ефекта защото има друг вид колата като са пуснати халогените макар че е забранено даже само в мъгла.но сега съм пред друга дилема колко келвина да поръчам защото късите са 4300к дългите 6000 и долу се чудя какви.но евентуално късите ще разменя с колегата ДОКО пак за 6000к и долу кви да сложа дайте идеи.
      Alfa romeo GTVex
      Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
      Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
      Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Ами на все едно и също иначе ще станеш, като дискотека... Да каже, че фабрично всички, аудита, мерцедеси и баварци излизат с 4300к защото това е най-близката до слънчевата светлина, но по желание на клиента може и друго да се монтира, та аз с 8к, като, че ли не хвърлят толкоз на далеч, но това е ясно колкото по голям келвинаж, толкова по-малък (къс) светлинен поток... Относно токовете ще видиме дали сме си отсранили проблемите с колега Алфредо с помоща на Велин, но да видиме първо как ще се получат нещата и тогава ще се пише повече, да не стане само суперлативи
        Alfa Romeo GTV 150hp

Comment

Working...
        X